Boldog pisztrángok Tahitótfaluból

A Szentendrei-szigeten mindenki epertermeléssel foglalkozik. Vagyis majdnem mindenki, mert Csörgő István például az eperpalántákat egy évtizeddel ezelőtt szivárványospisztráng-ivadékokra cserélte fel. Évente öt tonna pisztráng nevelkedik a télen-nyáron 12-13 °C-os vizében. A séfek - Rácz Fogadó kivételével - többsége legtöbbször mégis az olcsóbb külföldi halat választják,írja a Magyar Konyha online kiadása, a teljes cikk itt olvashatópisztrang_tahi_ok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr2014830714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KISOROSZI GASZTRO

Friss topikok

Címkék

Bor (8) Étel (2) Hírek (2) Kávé (2) Pálinka (1) Rácz Fogadó (2) Sör (7) Tea (2) Termelő (5) Üdítő (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása