A Szentendrei-szigeten mindenki epertermeléssel foglalkozik. Vagyis majdnem mindenki, mert Csörgő István például az eperpalántákat egy évtizeddel ezelőtt szivárványospisztráng-ivadékokra cserélte fel. Évente öt tonna pisztráng nevelkedik a télen-nyáron 12-13 °C-os vizében. A séfek - Rácz Fogadó kivételével - többsége legtöbbször mégis az olcsóbb külföldi halat választják,írja a Magyar Konyha online kiadása, a teljes cikk itt olvasható
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.