Jó pálinkát, jó embereknek!

Jó pálinkát, jó embereknek! Ez a mottója a Harmatrázó Pálinkaháznak, ez Kisorosziban is igaz.palinka.jpg

Ceglédbercelen, a közel 400 hektáros gyümölcsösük közepén található pálinkafőzdében, saját termesztésű gyümölcsből, egylépcsős rendszeren készítik pálinkáikat, nagy odafigyeléssel és gondossággal 2009 óta. A főzdében, a desztillálás, a palackozás és a címkézés is kézműves technikával történik. Csak a tiszta gyümölcs az ellenállhatatlan ital alapja és az elkészült pálinkát palackozás előtt fél évig pihentetik, hogy az íz és az illat kigömbölyödjön. Szolid elegancia és természetesség jellemzi a Harmatrázó pálinkákat melyek 16 féle ízben készülnek. harmatrazo-palinkahaz-320x200.jpg

A főzde kézműves jellegét megtartva igyekeznek, évről-évre jobb pálinkákat előállítani, melyet a szakma is elismer.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr1114564628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KISOROSZI GASZTRO

Friss topikok

Címkék

Bor (8) Étel (2) Hírek (2) Kávé (2) Pálinka (1) Rácz Fogadó (2) Sör (7) Tea (2) Termelő (5) Üdítő (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása