Jó pálinkát, jó embereknek! Ez a mottója a Harmatrázó Pálinkaháznak, ez Kisorosziban is igaz.
Ceglédbercelen, a közel 400 hektáros gyümölcsösük közepén található pálinkafőzdében, saját termesztésű gyümölcsből, egylépcsős rendszeren készítik pálinkáikat, nagy odafigyeléssel és gondossággal 2009 óta. A főzdében, a desztillálás, a palackozás és a címkézés is kézműves technikával történik. Csak a tiszta gyümölcs az ellenállhatatlan ital alapja és az elkészült pálinkát palackozás előtt fél évig pihentetik, hogy az íz és az illat kigömbölyödjön. Szolid elegancia és természetesség jellemzi a Harmatrázó pálinkákat melyek 16 féle ízben készülnek.
A főzde kézműves jellegét megtartva igyekeznek, évről-évre jobb pálinkákat előállítani, melyet a szakma is elismer.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.