Csapramagyar
Csapramagyar
Miért jó a csapolt sör?

Magyar Sörgyártók Szövetsége elindította Csapramagyar kezdeményezését, melynek célja, hogy a csapolt sör méltó helyre kerüljön a hazai sörkultúrában. Beszéljünk róla, ismerjük meg, és becsüljük meg még jobban ezt a töretlen figyelemmel és hozzáértéssel készült értéket! S hogy mi az, amitől ilyen…

A SÖRRŐL
A SÖRRŐL

A több száz sörmárka közül szinte mindegyiknek ugyanaz a négy elem az alapanyaga. A maláta, a komló, az élesztő és a víz. Ezen alapanyagok fajtáinak kiválasztása határozza meg a kész sör jellegét, ízét, színét és erejét.Fotó: https://pixabay.com/ Maláta A sör legfontosabb alapanyaga a malátázott…

KISOROSZI GASZTRO

Friss topikok

Címkék

Bor (8) Étel (2) Hírek (2) Kávé (2) Pálinka (1) Rácz Fogadó (2) Sör (7) Tea (2) Termelő (5) Üdítő (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása